image description

VÅR FILOSOFI

Att handla mat ska vara en upplevelse

Många av våra kunder lever ett hektiskt storstadsliv med jobb och familj. Vår ambition är att underlätta deras vardag genom att erbjuda en lugn och behaglig köpupplevelse och enkla sätt att få god, hälsosam och hållbar mat på bordet. Ett besök hos oss är rogivande och inspirerande. Vi lägger stor vikt vid atmosfären i butiken. Kärnan är vår engagerade och omtänksamma personal som hjälper dig med råd och kunskap.

Vi smakar på allt

Vi vill vi bjuda på en upplevelse för alla sinnen. Klassisk musik, detaljer av trä i inredningen, dofter från maten vi lagar och råvarorna vi dukar upp. Men viktigast av allt är smaken. Därför smakar vi på allt som kommer i vår väg och på alla råvaror som levereras till oss. Vi vet om jordgubbarna är goda, om köttet är mört osv. Vi känner många av våra leverantörer personligen och har ständiga diskussioner med dem om smak och kvalitet.

Vi har gjort jobbet åt dig

Vår butik är småskalig och  personlig. Vi har valt ut och säkrat smak, kvalitet och hållbarhet så att du alltid får en god eftersmak.
Vår färdiglagade mat är ett annat exempel på hur vi gör det enkelt för dig. Vällagad mat i låda som varken gör avkall på smak eller näring och med råvaror som vi vet var de kommer ifrån. Samma sak gäller vår middagslåda för avhämtning. Den innehåller middag för två med utvalda råvaror och färdiga tillbehör. Tydliga anvisningar och vintips följer med.