image description

VÅRA UTVALDA LEVERANTÖRER

Vi väljer ut leverantörer som vi kan lita på och som har en transparent produktion. Vi vill veta hur de jobbar och vilka deras förutsättningar är. Mat är så mycket mer än ett pris. Om vi pressar leverantörerna så pressar de sin produktion, sina djur, sin jord och sina råvarors kvalitet, och det ger oss sämre mat. Så vill vi inte ha det. Vi vill att våra leverantörer ska inspirera oss, ge oss kunskap om råvarorna och sitt hantverk.

Vi vill dessutom att de ska vara lyhörda för önskemål och trender.
Som kunder är vi krävande, frågvisa och hungriga. En utvald leverantör kan vara en producent som tillverkar i mycket liten skala – som Thomas Rafstedt som gör fantastisk god honung från Fågelsångens bigårdar. Eller en importör som Tommy Fredling och hans företag Risotto Fine Food, som både är otroligt matkunnig, en trevlig kompis och proffsig leverantör på samma gång.

Lite mer om vår utvalda leverantör Werners

Werners Gourmetservice är ett lysande exempel på en leverantör som vi gillar att samarbete med. De har ett brett sortiment av gourmetprodukter som de dessutom har stor kunskap om när det gäller produktion, användning och tillagning. Deras säljare Sanna Änggård , som vi har förmånen att känna sedan länge, är en personlig, smaksäker och professionell kock som ofta hjälper oss. Hon är alltid lyhörd för våra önskemål. Vi gillar Werners. Vi älskar Sanna.

Några av våra utvalda leverantörer

Grönsakshallen Sorunda
Hagby Gårdsfågel AB
Johan & Nyström
Jurss Mejeri
Korvhantverk
Moheda Sylt
Olof Viktors
Pärlans kolor
Risotto
Roslagskött
Saltå Kvarn
Sanda Ägg
Warbro Kvarn
Werners gourmetservice
Väddömejeri