Nyhetsbrev

Prenumerera

 

Arkiv nyhetsbrev

Cajsa Wargs Nyhetsbrev

Cajsa Wargs Helgtips

 

http://www.cajsawarg.se

Tidigare utgåvor 
Nyhetsbrev
Cajsa Warg - Matbutiken för matentusiaster

SÖDERMALM
Renstiernas gata 20
116 31 Stockholm
Öppettider
vardag 8-20
helg 10-19
Tel 08-642 23 50
Fax 08-642 23 51

VASASTAN
St Eriksplan 2
113 20 Stockholm
Öppettider
vardag 8-20
helg 10-19
Tel 08-33 01 20
Fax 08-33 01 19  www.cajsawarg.se
info@cajsawarg.se

Ramslök, sparris och nässlor

Nu stundar äntligen ljusare tider och ramslöken och nässlorna fyller våra grönsaksrum på butikerna. Nu längtar vi efter att sätta tänderna i lätta fräscha, krispiga maträtter och smaker.

Påsken kan vara en härlig mathelg utan så många måsten. Man kan välja att plocka godbitar från Smörgåsbordet eller att go helt bananas, strunta i traditionerna och det funkar det med - i alla fall på Cajsa Warg :).

Bananer har ju varit en snackis på sistone - ekologiska sådana - där det varit ordentlig brist på framförallt KRAV-bananer. Ekologiska har vi på Cajsa Warg haft hela tiden. Vi valde att uteslutande sälja ekologiska bananer sedan slutet av 90-talet efter en artikel av Isabella Lövin - och det är vi rejält stolta över - tack Isabella!

KRAV-äggen är även de en bristvara - vilket kan kännas svårt just så här kring Påsk. Men de goda nyheterna är ju att anledningen är ökad efterfrågan och att vi konsumenter lyckas med att välja och äta mer ekologiskt - värt att fira!

Våra ägg (ja - vi har valt att bara sälja KRAV ägg också sen 90-talet) kommer från Sanda Hönseri. Anna och Peter som är eldsjälarna bakom de goda äggen tror att de ska kunna leverera alla ägg vi vill ha till Påsk. Men för att vara på den säkra sidan så rekommenderar vi att man köper äggen i god tid.

Fredagskasse

Veckans fredagskasse bjuder på Lammytterfilé med Chèvrecreme och rostade rödbetor som du serverar med ruccola och pinjekärnor. 250kr för 2 personer. Läs mer här. Under Påskveckan utgår Fredagskassen och är tillbaka vecka 17 ( 25 april) med en grillvänlig Entrecote, parmesanrösti och tomatsallad.

Öppettider i Påskhelgen

  • Skärtorsdag 8 - 20
  • Långfredag 10 - 19
  • Påskafton 10 - 19
  • Påskdagen 10 - 19
  • Annandag Påsk 10 - 19

Påskfavoriter och goda tips

  • Ekologiskt Lammkött från Lammbonden i Björklinge
  • Gubbröra - klar tiopoängare! Kom in och smaka just nu!
  • Drömsill - vår hemgjorda krämiga favorit :)
  • Klädesholmens sill - bästa färdiga sillen!
  • Gravad-, rökt- och najadlax från Katthammarsvik, Gotland
  • Forbondekorv - kallrökt i sex dagar på alspånbädd
  • Vår galet goda Ramslökscreme till lammsteken
  • Skagenröra - som vi gör på bästa handskalade räkorna från Coldwater
  • Dahlbergs Tunnbröd - mums till Gubbröran!
  • Färska nässlor - vi har recept och finfina vaktelägg.
  • Vit sparris - prima primör från Holland
  • Ekologisk jättevacker och god mangold från Italien

och mycket mer!

God Påsk önskar vi på Cajsa Warg!

 


Läs nyhetsbrevet i din webbläsare
Om du vill avsluta din prenumeration klicka här

Webcore Dynamo